Monday, September 24, 2012

My result!

My first result dah keluar last month....
Alhamdullilah everything ok
Even tak DL lagi,kita bleh cuba rite
Sikit lagi nak DL,agak terkilan lah kan...
Tapi takpela,maybe ada rezeki utk sem ni and seterusnya.....
Kalau DL,3.6 above,aboy da janji nak belikan ipad.....yeahhh,must work harder than before....
Harap2 dapat....kalau nak 3.6,kena tambah lagi 2.2 je lagi dari previous sem....*kirala brapa previous result...☺Hë•⌣•hë•⌣•Hë•⌣•hë☺
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Harirayarayaraya......

Blog dah lama berhabuk.....
Tak da masa nak update even boleh guna bb je ni.....maklum lah,skang da jadi student....tak boleh nak hu ha hu ha sangat....tapi kan,student or not,me stil hu ha hu ha as usual......
Opsss, topic raya tapi cite lain plak...okehhh.....tahun ni raya,meriah as usual...tapi tak best sangat bcoz tak dpt duit raya sgt....makin besar makin kurang la duit raya....tak kira la student ke apa....patutnya kalau student ni,lg banyak la kena bg duit raya sbb banyak duit nak pkai...haiiiiyaa,kalau boleh tukar pemikiran melayu skng,i should change now...hehehe.....duit raya dapat dari family terdekat je.....syukurlah kan,dari takde.....
Ok,this time,kami punya tema warna merah mak ngahhhh....so merah okehh.....pergi raya rumah kezen n jiran,sume panggil geng merah...hihihi.....acctually warna merah ni bkn utk whole family....ni untuk the dara's and the bujang's with our parents....tapi,kebetulan my sis pun amk warna merah ngn suami and anak2 dia...jadi,ramai la kami berwarna merah....kak ita warna hitam,sis shyma warna purple....slalunya raya pertama,kami balik rembat...tapi semenjak arwah pakngah takda,kami beraya kat sini je....tunggu org dtg...jadi,raya pertama rumah ni dah meriah....raya ke2,ke3 dan seterusnya mmg meriah lah mcm biasa............ok,blm terlambat kot nak wish SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Sunday, May 20, 2012

Last saturday

Last saturday,I went to seremban with my bestfriends.....shedot,juARE,echak,qila,che ecah,ain for abby wedding...abby is our classmates at ampangan technical secondary school....and now,she getting married with harun salim bachik son....maigadd,can't believe it...now,we're 22y....big enough rite?but I'm not ready yet to get married...maybe bcause of my situation as a student....focus on my study first baru boleh gatai2 mau nikohh naa!....btw,to abby,slamat pengantin baru..semoga bahagia ke akhir hayat...u should appreciate oke,sbb I n shedot sanggup naik train dari shah alam demi attend your day....and after this,we're waiting another majlis...siapakah???! Wait and see sapa bakal ikut jejak abby......ok2...after majlis,we all straight to iceroom for an icecream....and gossiping....*thanks to echalk yg blanja kami....then kami ke JJs2...but nothing to do there,lastly kami decide untuk pergi citypark for continue our gossiping!.....few picture from us.....here we go...........................
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

StudentLIFE at UiTM

Frinds at uitm..some of them are from politeknik port dickson.....
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Thursday, May 17, 2012

kami student

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

I'm a student now

Hello people.....da lama tak update blog kan...now a day, I'm superbuzy with an asgment,quiz and test....and next month,we're start our final...
Ohhh ya!now I continue my studies at Uitm Shah Alam...Alhamdullilah,ada rezeki lagi utk sambung blaja...I amik kos BBA(hons) Marketing....just continue my kos time diploma dulu..bajet2 tak lama la kalau sambung kos sama..last2 sama je 3tahun..hampeh je..hehehehehehe....so,wish me luck for my study....and at least,aku dapat bagi my parents tgk anak dia sambung blaja kan...k la,got to go,I've class...#hugs
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

me

shout out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


n.o.r.s.i.a.h